Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony! czytaj więcej.

Wyposażenie gastronomii A-Z Gastro



Naczynia i zastawa stołowa

Naczynia i zastawa stołowa

Zastawa stołowa Carlisle wykonana z melaminy lub poliwęglanu stanowi alternatywę dla zastawy porcelanowej. Ta ostatnia może się stłuc lub wyszczerbić podczas gdy zastawa Carlisle nie ulega tego typu uszkodzeniom. Z wyglądu i w dotyku bardzo przypomina porcelanę. Jest trwała, odporna na zarysowania i działanie czynników chemicznych.

Ekspozycja potraw

Ekspozycja potraw

W dziale tym przedstawiona została szeroka gama naczyń i akcesoriów do ekspozycji potraw. Produkty z tej grupy doskonale się sprawdzają np. w trakcie przygotowania stołu szwedzkiego. Są również bardzo przydatne w tych obiektach, gdzie funkcjonują ciągi wydawcze i wszędzie tam, gdzie istnieje potrzeba serwowania potraw w estetyczny i elegancki sposób.

Bufety sałatkowe

Bufety sałatkowe

Mobilne bary sałatkowe to nowoczesne rozwiązanie w dziedzinie serwowania przekąsek. Szeroki wybór dodatkowego wyposażenia pozwala dostosować wybrany bufet do konkretnego pomysłu związanego z jego zastosowaniem.

Wyposażenie barów

Wyposażenie barów

Sprawne funkcjonowanie każdego baru w pewnej mierze zależy od profesjonalnego wyposażenia, dzięki któremu określone czynności można wykonać szybciej, łatwiej lub dokładniej. Szeroka oferta akcesoriów barmańskich Carlisle daje wybór tego typu drobnego wyposażenia.

Catering

Catering

Linia termosów do napojów oraz żywności została zaprojektowana z myślą o bezpiecznym i higienicznym transporcie produktów spożywczych. Termosy umożliwiają transport zarówno gorących jak i zimnych produktów. Są niezwykle przydatne przy obsłudze dużych imprez plenerowych oraz w sytuacji dostarczania żywności poza miejsce jej wytworzenia.

Tace

Tace

Tace stanowią nieodzowny element wyposażenia każdej restauracji, baru czy stołówki. Właściwie dobrane ułatwiają sprawną obsługę klientów i dystrybucję posiłków.

Pojemniki gastronomiczne i przybory kuchenne

Pojemniki gastronomiczne i przybory kuchenne

Pojemniki gastronomiczne i przydatne akcesoria kuchenne pozwalają lepiej zorganizować funkcjonowanie zaplecza kuchennego. W każdej kuchni codzienne odbywa się wiele procesów z których każdy daje lepszy efekt jeśli obsługa pracuje przy użyciu profesjonalnych akcesoriów.

Magazynowanie i obsługa

Magazynowanie i obsługa

Rozwiązania związane z przechowywaniem żywności zasługują na szczególną uwagę. Jedynie poprawnie magazynowane produkty spożywcze utrzymują swoje walory i mogą być podstawą smacznych dań. Przedstawione pojemniki do magazynowania żywności pozwalają magazynować ją w sposób uporządkowany, przy wykorzystaniu możliwie niewielkiej powierzchni.

Mycie transport i magazynowanie naczyń

Mycie transport i magazynowanie naczyń

System koszy i akcesoriów pomaga zoptymalizować proces magazynowania i mycia naczyń. Poprawna organizacja w tym zakresie pozwala zaś na uzyskanie oszczędności w obiektach gastronomicznych. Przykładowo odpowiednio dobrane kosze do zmywarek zmniejszają ilość przypadków uszkodzenia zastawy w trakcie jej przechowywania, transportu i mycia w zmywarkach. W dobrze dobranym koszu zmieści się też więcej sztuk określonych szklanek (lub innych elementów) a co za tym idzie ilość cykli zmywania również będzie mniejsza a to pociągnie za sobą niższe zużycie wody i chemii.

Akcesoria do sprzątania

Akcesoria do sprzątania

Profesjonalne akcesoria do sprzątania skutecznie usprawniają codzienne czynności związane z utrzymaniem czystości.

A-Z Gastro - Wyposażenie gastronomii Opole, Sprzęt gastronomiczny Opole, Zaopatrzenie gastronomii Opole