Aktualności

kuchnia w restauracji
Restauracje są miejscem, w którym wszystko ma swoje miejsce. Cały system musi działać jak w zegarku, dzięki czemu cały proces,
piec do pizzy
Pizza jest jednym z ulubionych dań większości Polaków. Ten włoski przysmak uwielbiany jest zarówno przez dzieci, jak i przez dorosłych.
piekarz czyści piec
Urządzenia gastronomiczne są wręcz niezbędnymi elementami każdego lokalu, restauracji czy baru. Dzięki nim możliwe jest łatwiejsze i szybsze wykonywanie różnych
piec gastronomiczny
Kuchnie w restauracji wyposażone są w różnego rodzaju specjalistyczne sprzęty, dzięki którym kucharze mogą tworzyć przepyszne dania wszelkiej maści. Jednym
zmywarka gastronomiczna
Zmywarki gastronomiczne są urządzeniami powszechnie wykorzystywanymi w restauracjach, hotelach, szkołach, internatach, a także wielu innych miejscach, gdzie przygotowuje się i
kucharz ustawia piec
Wyposażając lokal gastronomiczny, nie można zapomnieć o odpowiednich meblach, akcesoriach kuchennych, a także urządzeniach chłodniczych oraz tych ułatwiających obróbkę mechaniczną.
chleb
Szybkie i ładne podanie smacznych dań jest priorytetem wielu restauracji. To nie mogłoby udać się bez zdolnego kucharza, dobrej pomocy
lada cukiernicza
Założenie cukierni to marzenie wielu osób. Warto jednak pamiętać, że aby biznes się rozwijał, konieczna jest inwestycja w odpowiednie wyposażenie.
zastosowanie tuneli chłodzących
Odpowiednie wyposażenie linii produkcyjnej jest sprawą priorytetową dla każdego właściciela. Sprzęty dobrane do profilu działalności pozwalają na szybką produkcję przy
kuchnia restauracyjna
Otwierając swój pierwszy lokal gastronomiczny, warto wiedzieć, jakie sprzęty są niezbędne na początek. Przedstawiamy naszą listę. Podstawowy sprzęt gastronomiczny Sprzęty
białe talerze na koszu zmywarki gastronomicznej
Kupując zmywarkę gastronomiczną, należy zastanowić się, które z jej funkcji mogą być najbardziej przydatne w danym lokalu. Na co jeszcze
piec konwekcyjno parowy
Piec konwekcyjno-parowy jest bardziej rozwiniętą wersją pieca konwekcyjnego. Różnią się one funkcją naparowywania komory w piecach konwekcyjno-parowych, co pozwala na