Urządzenia grzewcze

Urządzenia grzewcze elektryczne i gazowe

Dostarczamy profesjonalne urządzenia grzewcze do obróbki termicznej różnego rodzaju potraw. Oferujemy urządzenia, w których zastosowano innowacyjne rozwiązania dla poprawy ergonomii pracy oraz minimalizacji kosztów, m.in.: 

  • kontakt grille, 
  • gofrownice, 
  • opiekacze, 
  • salamandry, 
  • kuchnie, 
  • kuchnie mikrofalowe, 
  • piece konwekcyjno-parowe, 
  • ciągi kuchenne linia 600, 700, 900, 
  • płyty bezpośredniego smażenia, 
  • piece do pizzy, 
  • taborety, 
  • witryny grzewcze, 
  • ciągi wydawce, 
  • kotły warzelne, 
  • makaroniarki, 
  • bemary, 
  • tostery, 
  • patelnie, 
  • rożna, 
  • grosy. 
Grzewczy sprzęt gastronomiczny to niezbędne elementy wyposażenia każdej profesjonalnej kuchni. Najważniejszymi aspektami zapewniającym bezawaryjną eksploatację to jakość wykonania oraz zastosowane technologie. Oferowane przez nas urządzenia spełniają wszystkie wymagania z zakresu przepisów sanitarnych. Wykonanie oraz materiał sprzętu pozwala na łatwe utrzymanie go w czystości. Urządzenia zapewniają ergonomiczną pracę, co przekłada się na zadowolenie zarówno pracowników, jak i gości lokalu gastronomicznego. 
 

Gastronomiczne ciągi wydawcze

Podstawą funkcjonalnej kuchni jest gastronomiczny ciąg wydawczy, czyli odpowiednio ustawiony zestaw urządzeń o różnych funkcjach i właściwościach. Ciągi wydawcze umożliwiają zorganizować przestrzeń w każdym obiekcie gospodarczym, m.in. barze i stołówce. Służą one przede wszystkim wygodnemu wydawaniu posiłków. Można je dowolnie konfigurować, dzięki czemu łatwo je dopasować do każdej przestrzeni. 
Stalgast
Hendi
Kromet
gort
RM-gastro
Rational
Unox
Lozamet