Urządzenia grzewcze
Dostarczamy profesjonalne urządzenia grzewcze do obróbki termicznej różnego rodzaju potraw. Oferujemy urządzenia, w których zastosowano innowacyjne rozwiązania dla poprawy ergonomii pracy oraz minimalizacji kosztów, m.in.:
- kontakt grille,
- gofrownice,
- opiekacze,
- salamandry,
- kuchnie,
- kuchnie mikrofalowe,
- piece konwekcyjno-parowe,
- ciągi kuchenne linia 600, 700, 900,
- płyty bezpośredniego smażenia,
- piece do pizzy,
- taborety,
- witryny grzewcze,
- ciągi wydawce,
- kotły warzelne,
- makaroniarki,
- bemary,
- tostery,
- patelnie,
- rożna,
- grosy.
Grzewczy sprzęt gastronomiczny to niezbędne elementy wyposażenia każdej profesjonalnej kuchni. Najważniejszymi aspektami zapewniającym bezawaryjną eksploatację to jakość wykonania oraz zastosowane technologie. Oferowane przez nas urządzenia spełniają wszystkie wymagania z zakresu przepisów sanitarnych. Wykonanie oraz materiał sprzętu pozwala na łatwe utrzymanie go w czystości. Urządzenia zapewniają ergonomiczną pracę, co przekłada się na zadowolenie zarówno pracowników, jak i gości lokalu gastronomicznego.
Gastronomiczne ciągi wydawcze
Podstawą funkcjonalnej kuchni jest gastronomiczny ciąg wydawczy, czyli odpowiednio ustawiony zestaw urządzeń o różnych funkcjach i właściwościach. Ciągi wydawcze umożliwiają zorganizować przestrzeń w każdym obiekcie gospodarczym, m.in. barze i stołówce. Służą one przede wszystkim wygodnemu wydawaniu posiłków. Można je dowolnie konfigurować, dzięki czemu łatwo je dopasować do każdej przestrzeni.